Day 18: Semua mood nak Balik Rumah :D

Friday, July 13, 2012
Hari ni (rabu) tiba2 ward sakit puan ni busy. mentang2 hari last kami ye. dan hari ni juga la dapat kenal nurse yang baik tapi suka mengarah dan mengejek -.-

tapi takpe lah, sebab masing2 semua mood nak cuti 4 hari, semua pakat tak kisah. kena marah, kena ejek, buat dek je. hehe

dan ni satu2 nya cuti yg kitorang dapat time posting ni so memang ramai gila yg balik. aku direct dr hospital terus pergi terminal. semangat kan. hehe

apa yang baru hari ni, baru tahu macam mana nak cairkan darah yang block dekat IV drip. dan masih tak dapat bear diri utk tengok HO buat procedures for incomplete abortion. ngilu!

dan utk konklusi, THANKS Allah for my gender hehe. Alhamdulillah, walau pun banyak keperitan dan risiko yg perlu dihadapi tapi pahala seperti salji yang mencurah dari langit kutub utara. sejuk dan damai.

p/s: Tak sabar nak jadi ibu ^^

1 kuman:):

farahadlina at: July 16, 2012 at 11:26 PM said...

nikoh dlu la. haha

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...