hah.study.buss.club.blog.

Wednesday, January 5, 2011
assalamualaikum saudara saudari.
apa mood awak sekarang? sedih? gumbira? lapar? kehausan?

saya kesedihan, saya kekenyangan, saya kehausan, saya keinginan, saya kebencian.
rutin yg saya tak pandai nak manage dah memakan  diriku. oh!sedih amat

result mid sem alhamdulillah,tapi agak teruk.

jap,apa aku nak cakap ni..haha macam pelik je kau

oke.

oke.

got it!

oke baby,listen.

jangan berharap kesetiaan daripada sesorang,
kalau engkau sendiri tidak setia.

jangan berharap kesempurnaan daripada seseorang,
kalau kau penuh kekurangan.

jangan kau harap kau dapat teman yg baik,
kalau kau perangai macam hantu.

jangan kau marahkan takdir,
kalau kau sendiri yg menentukannya.

jangan kau bercouple,
kalau itu punca hati kau sesat.

jangan kau dedah buah dada kau,
nanti kau punya suami jenis mata serong.

jangan kau bukak aset kau,
kalau kau taknak laki raba2 kau.

jangan kau bukak rambut kau,
kalau kau taknak masuk neraka.

jangan kau makan banyak,
kalau kau taknak buncit.

jangan kau malas membaca,
kalau kau taknak bodoh.

jangan kau tidur byk,
kalau kau taknak otak kau jem.

jangan kau malas belajar,
kalau taknak dapat 2 flat dalam GPA kau.

jangan kau langgar perintah tuhan,
jika kau sayangkan Tuhanmu.


sekadar perkongsian:: anis-2011

6 kuman:):

Anonymous at: January 6, 2011 at 3:27 PM said...

i agree with you
keep on spirit :)

http://alkatro.blogspot.com

zEri sAfEerA at: January 7, 2011 at 1:07 AM said...

singgah cni plak bc entry :)

sAyOobAeQ at: January 11, 2011 at 12:22 PM said...

to Zeri: tenz baca :)

sAyOobAeQ at: January 11, 2011 at 12:23 PM said...

to anony: yep tq:) we have same head

hawa benz at: January 16, 2011 at 11:24 AM said...

aniss

sAyOobAeQ at: January 16, 2011 at 12:56 PM said...

nape syg

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...