ada sesiapa nak USHA shawl

Tuesday, November 30, 2010
assalamualaikumm w.r.t

di sini aku saya ada nak tunjuk kohorang semua shawl yg saya beli untuk dijual
hehe

fresh lagi,sebab saya masih baru jual shawl2 ni,jadi ada 3jenis je..satu lagi tudung syria


jom skrol:)


shawl manik2 comel
 

 pink,koko,merah,biru


pink jgk


tak reti nak sebut kaler apa,purple


purple,koko muda


oren,kelabu


ala2 kuning,dark blue


kelabu,merah

 ini design,kita kasi murah2 saja..harga student punya,bagi rm13 aja..tapi boleh kurang lagi la kalau muka korang menyejukkan aty aku saya heheh

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

shawl biase


purple,puteh,koko


tgk la sdiri kaler apa:)


coklat,puteh,grey


ini shawl biase2 kita kasi lagi common harga..satu rm8, kalau dua dapat lagi murah..kalau 3?lagi2 murah yuhuu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

tudung syria (RM 15), shawl kristal (RM15)


tak sempat nak amek gamba 
sape2 yg berminat boleh datang usha kat bilik kami

zc 306A


p/s:limited to all cfs students in pj only:)

 

4 kuman:):

Yaya Zamimi at: November 30, 2010 at 1:30 AM said...

free xde ka?

zAIdAtuL at: November 30, 2010 at 12:24 PM said...

nak nak..
nnti nak dtg blik!!
tggu ye.. ;D

sAyOobAeQ at: November 30, 2010 at 4:50 PM said...

yaya sayang,setakat ni semua kene bayar hehe..nt aku blnja mg bile dah kaye:p

insyaAllah hehee

yaya is a comel girl
pakai shawl lagi comel:D

sAyOobAeQ at: November 30, 2010 at 4:51 PM said...

zai!tenz for be my costmer:)
nt kte jual same2 malam ni yep:)

saaayaang zai!:)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...