tag ni senang compared to yaya's tag hehe:)

Friday, November 26, 2010
hai hawa beng2 hahaha

aku malas tgk muka EAP !!! so,aku jawab lahh tag yg terspesel ni hehehe



1. nama blog dan why name tuh dipilih?
sayoobaeq..(sayabaik) sebab aku kan baik haha

2. nama URL blog dan mane dtg idea?
http://sayoobaeq.blogspot.com daRI LANGIT hua2

3. method penulisan blog anda?
asalnye nak buat ala2 agama tapi now,i just be myself:)

4. perasaan anda bile tgk blog org lawa dan menarik tapi tgk blog sendiri tk lawa pun *ayat rendah diri
who cares about that? jgn tergugat suka suki jeh heee

5. bile wujudnye blog anda nieyh?
time aku terliur ngn blog org lain.bila?ntah

6. sapekah org 1st yg tahu dan jadi follower anda ?
errr tak ingat haha..ainun kot

7. sila tag 5 org , dan bgtahu mereka :)
ermm 
haha

sape ek...

think later
 

3 kuman:):

Yaya Zamimi at: November 26, 2010 at 2:09 AM said...

kuwang asam kau anis!!!

sAyOobAeQ at: November 27, 2010 at 9:45 PM said...

yaya huduh bila marah ahah

Yaya Zamimi at: November 28, 2010 at 1:15 AM said...

dop2.. dop mrh pom.. XD

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...