My God!help me out

Sunday, November 14, 2010
astagfirullah...

asal tak dapat lagi tajuk for my research ni

sedihnye huhu T.T
sebab ase macam tak tahu nak cari cane,nal cari mende

hari tu aku dah submit pasal chemotherapy..tapi instinct aku kuat to say it will be rejected.so sekarang aku tgh cari spare part lah.tapi really2 tak tahu nak buat tajuk apa.

pehal tibe2 je kakah ni kat sini aih



Nik cakap kene buat tajuk yg kita minat,tapi aku tak tahu apa laa yg aku minat pasal bidang aku ni.susah lah lau blaja tapi tak minat ni kan

lau soh wat research pasal Korea,org2 hensem excited la jgk ni pasal medicine and disease bla2 apa kes huh!

sejuk mata aku.aih ngek anis


btw,aku jaga c.c jap lagi..memang teramat malas!sumpah tak tipu!

takde feeling ah nak keje lau EAP ni tak setel

huh,aku tak stress oke!

salam tak stress semua



ciku cakk aaa..tak tekejut ey?

2 kuman:):

Anonymous at: November 29, 2010 at 8:25 PM said...

eh..ade nmpak gaye ckit2 cam kyu hyun..ye ke?

sAyOobAeQ at: November 29, 2010 at 10:27 PM said...

tak2..mamat ni lagi ensem apa..hehe..gong chan my girl:)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...