kosong----

Thursday, December 9, 2010
salam all!

alhamdulillah, shawl2 hampir habis ahah tapi tak habis lagi..aku agak busy ngan balik rumah sebab tu tade masa nak jual shawl2 hehe but then,thanks to hana n piyah:) at least terjual jgk shawl2 tu time aku tada

hmm actually dear,aku sedih ni!ahah(xmalu,sedih pun bagitaw org) sebab...sebab tadi hanan call...mintak tolong bukak website iium utk tgk offer letter diorang..bukan hanan je ada,malin dan kawan2 diorang yg aku tak kenal pun pakat mtk tolong..sebab aku kan keje c.c.heheh

i'm happy for helping them

tapi yg tak eppy nye bila hanan cakap

"anis,nanti kita dop jupe dohla..budak nursing dop blajo same ngn aku"


oke!aku dah tahu pun act..tapi bila hanan bilang begitu tiba2 je sayu kot! huhuhu

bila pikir balik..yes!memang geng2 aku tak same kos ngan aku..huhuhu..pasni aku nak kawan ngn sape?sedangkan time kat sini,diorang macam dah segala2nya

ngan rumate aku terutamanya..aku nak dok ngan sape lepas ni?oh mak!


alifah,hana,yana,malin, are bioscience piyah,pijah physicscience and yang paling sadis enun engine..mung memang terpisah ngan kitorang la huhuhul and i know yu have thinking about this, more than me kan

yg same kos ngn aku cuma farah je..dia memang dok jauh pun ahah

hmm

aku usha2 blog budak2 nursing yg pernah jadi classmate aku hua2 sedih ni!diorang dah rapat gila kot..contoh laa kau nak msuk geng diorang..bisakaH???

malas dah mencarut hahah
tak risau sgt pun,gila agak risau weh ,cuma sedih sebab nanti dah jauh ngan piyah,pijah,enun,alifah,hanan,malin,hana,yana

wajar lah aku sedih kan?kawan since maahad lagi kecuali hanan tapi semua pekung di dada dah cerita ahah



aku nak tunjuk gambar2 kitorang,tapi hahha..bia aku tgk sesorang jela

hanan:

they say it takes a minute to find a special person,
an hour to appreciate them,
a day to love them,
but then,
an entire life to forget them

:(



never ever forget yu all...i'allah..harap nanti kita bersatu kembali:)gathering kat langkawi plop deh:D


love yu!


9 kuman:):

fara at: December 9, 2010 at 3:08 PM said...

mmg sedey kan ble bpisah ngan kwn2.
lagi2 klo dh rapat sgt! :)

sAyOobAeQ at: December 9, 2010 at 8:41 PM said...

yep:(

HonEyBuNNy at: December 9, 2010 at 8:47 PM said...

ohhh..dak uia gak eh???;-)

sAyOobAeQ at: December 9, 2010 at 8:56 PM said...

aah..awak pun eh:)

syera anggun bergaye elegan. at: December 24, 2010 at 10:55 AM said...

cik basirahhh cun mletoppp kepapowwww!! dun sad2 maaaaa.kwn leyy dcarikkkk oraittttt.:D

sAyOobAeQ at: December 29, 2010 at 12:52 AM said...

syera anggun bla3:yep!mg pum boleh jd kwn aku kat sana kan heheh

sYera ayu at: January 2, 2011 at 12:40 AM said...

insyaALLAH bleyy cik basirahh cun oyyy.ko x seyy shy shy cat ngan ak leee oraittt.:)

sAyOobAeQ at: January 3, 2011 at 1:37 PM said...

hehe olrite:)
lame x borak ng mg:(

nurhafizah at: January 7, 2011 at 5:31 PM said...

i mis u dear

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...