ainun jariah>>>당신을 사랑

Friday, August 27, 2010
menemui ainun jariah yang aku dan kami semua sayangi dan akan rindui...

aku tak tahu nak buat surat(kot) ni dalam bentuk apa,skema ke,tolol ke,ke kelate..aku tak pasti tapi yg pasti aku hanya nak luahkan apa yang aku rasa...

aku terlintas nak post ni bila piyah bukak blog mung and aku baca post molla..molla.. mung,and i'm realised that you will go from me very soon...susah aku nak describe perasaan aku dan susah aku nak luahkan dalam bentuk perkataan dan kata2..

susah untuk aku bayangkan dan terima bila aku ditinggalkan nanti..yelah,bukan mung je tinggal aku,tapi yg geng sepkito yang lain pun..agaknye dah tak de orang yang akan buat birthday suprise untuk aku,yang akan memenuhi bilik aku,yang akan share2 makanan,yang akan berebut katil untuk tidur,yang akan stay up same bile nak quiz dan yang akan makan same2 sambil usik alifah dengan harry..aku akan rindu itu...teramat...

kenapa aku tulis ni khas untuk mung,sebab mung special,yang lain aku pasti akan bertemu di kuantan,jika tidak dijemput Tuhan,tapi mung?kita akan ambil jalan yang berbeza..mung je dalam geng sepkito yang akan pergi ke gombak..n ni sangat2 tak best!

next sem,i'll lose my beloved friend, n i'll lose my ccmate..

tiap kali aku sembang ngan mung,kalau aku cakap pasal benda ni..

"nun!!!xyoh la gi gombak,tuka la kos"

"oloh,bosey la hok ni"

mung ingat aku main2 k?aku cakap betol!nanti sape la aku nak mapuh..nak ngepek sebab bangun lambat..nak nganyim sebab kecek POKLIH,USTAKZAH,nok mapuh sebab ngepek BLA BLA BLA...sape nun????katakan!!!argh!!!

aku dah spechless ni bab aku memang kurang sikit bab jiwang2 ni,tapi aku lagi advance lah dari mung,at least aku dapat buat surat ni..hehehe..

aku doakn yang terbaik untuk mung,smoga mung dapat apa yang mung nak,mung dapat yg terbaik..apa2 yang Allah bagi untuk kita adalah yang terbaik..mungkin hikmah tu xnampak lagi sekarang tapi dengan keyakinan pada Allah,insyaAllah u will be I.R soon:)

jaga diri,jaga iman dan jaga akhlak...teruskan sifat mung yg pemalu tuu(hahaha..yek),teruskan berkeras dengan lelaki..teruskan menjadi anak yang solehah..tapi jangan teruskan overslept..jadi anak murid yang baik ye..hehehe...aku percaye mung boleh survive walau kami tade..hehehe

akhir kata,kami sayang mung..dan kami dengan berat hati melepaskan mung pergii

ukhuwah itu indah jika semuanya kerana Allah..insyaAllah:)

lagu yang aku reka khas untuk mung:)


It’s you
It’s you
It’s you
It’s only you
It’s you
It’s you

I don’t need anyone else, it’s only you
When you ask again, it’s only you
Even if you already have another love
I can’t forget you, I can’t turn back around
Oh ~
The moment my eyes began to burn
The moment my heart was captured by you
I have no regret, I chose you
That’s right, it’s you

Oh whatever anyone anyone says, it doesn’t matter to me
Oh whoever whoever curses me, I’ll only look at you
Even when I’m born again, it’s still only you
(Still Still) Even as time goes by

Oh when you tell me you love me
When you tell me thousands and millions of times
Even when my heart sets on fire, my dry lips wear out
Even when I’m born again, it’s still only you
(Still Still) Even as time goes by

Oh oh only for you Oh oh only for you
Oh oh only for you Oh oh only for you
Oh oh only for you Oh oh only for you
Oh oh only for you

It’s you
I don’t need any words. it’s just you
“ It’s too late “ , but for me it’s just you
I know our love is wrong
I can’t give up, I can’t let you go
Ah Ah

My lips, cold as can be, are even more blue
I cry out to find to find your warmth
I call, even though I call for you
And there’s no reply, I’ll wait for you

Oh whatever anyone anyone says, it doesn’t matter to me
Oh whoever whoever curses me, I’ll only look at you
Even when I’m born again, it’s still only you
(Still Still) Even as time goes by

Oh when you tell me you love me
When you tell me thousands and millions of times
Even when my heart sets on fire, my dry lips wear out
Even when I’m born again, it’s still only you
(Still Still) Even as time goes by

Oh oh only for you Oh oh only for you
Oh oh only for you Oh oh only for you
Oh oh only for you Oh oh only for you
Oh oh only for you
For me, it’s you, it’s you
Why don’t you know, why don’t you know?
For me, it’s you, it’s you

Oh whatever anyone anyone says, it doesn’t matter to me
Oh whoever whoever curses me, I’ll only look at you
Even when I’m born again, it’s still only you
(Still Still) Even as time goes by

Oh when you tell me you love me
When you tell me thousands and millions of times
Even when my heart sets on fire, my dry lips wear out
Even when I’m born again, it’s still only you
(Still Still) Even as time goes by

It’s you

2 kuman:):

jay JIYI at: January 24, 2011 at 3:24 AM said...

anis!!huuu..touching2.even bc dh tp stil touching.heee~
THANX CHINGGU!
tatau bkpo ak br nk komen padahal lm dh bnda nih.hihi
ak terbukak n ter explore etep sknih,siyesly ak xle tdo tp ak xle wat asemen.ak xpaham lorh T_T
tp tu lah blaja kei?paham n xpaham is part of it kei.
gapo laa ak ngabey nih
ak tatau la
sodeh ad gk
tensi ad gk
mymph ad gk
*sigh*
anis,ak sunyi lorh mlm2 kat cni,xmeriah mce zc.nk gi toilet tgh2 mlm jd ngeri.HAHA
dan ak almost jd mute kat blek hari2.HAHA
nt mg mai laa jale cni ek.boseyy neh -.-

sAyOobAeQ at: January 25, 2011 at 11:46 AM said...

huhu aku baca semula pun sero sdey weh!

i miss you :(

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...