SI DIA YANG DITUNGGU

Friday, February 25, 2011
assalamualaikum all :)

korang sihat ? aku, alhamdulillah. ni baru je lepas exam final paper. terus sambar laptop pinjam ni hehe! maklum lah lappy aku dah kene rampas ish3

ni maybe entry last aku utk bulan ni sebab rumah aku takde internet tambah aku akan join satu society untuk community service.

harap semua berjalan lancar dan unsur dakwah yang menjadi objektif kami tercapai :)

okay, takde pape pun nak cakap. sebab penat. huhu.



 
tapi guys,
aku telah jatuh cinta pada jubah, ridha', serban.

pakaian kekasih kita semua pakai. Rasulullah!
tapi...

memandangkan aku ni perempuan, aku tak boleh pakai benda-benda tu, jadi aku harap sangat di DIA yang aku tunggu punya imej begitu :)

harap nye begitulah!

itu sahaja, salam hujung minggu.

untuk si DIA, saya tunggu awak! :)

8 kuman:):

my name is Yana at: February 25, 2011 at 3:00 PM said...

moga2 adik dpt si dia yg dihajati yg dpt membimbing adik...Amin..

niesz at: February 26, 2011 at 11:33 PM said...

kalau DIA tu betul2 pkai mcm tu..mesti best kan.. :)

syera cun at: February 28, 2011 at 9:36 PM said...

wowww spee gerangan c DIE 2 basirahh oyy?? ngahaha ak pn nk cam2 gk.tap cam x layak jee.hihi.

farah at: April 7, 2011 at 7:07 PM said...

insyaAllah
yakin dengan janji Allah. org yg baik untuk org yg baik
dan doa banyak2. sebab, apabila hati tergerak untuk berdoa, sebenarnya doa itu sendiri adalah kemahuan Allah. DIAlah yg menggerakkan hatimu untuk mendapat hajat itu
jom doa mulai sekarang! :) doa non-stop ok dear :)

sAyOobAeQ at: April 12, 2011 at 8:32 PM said...

terima kasih kak yana! amin amin amin

sAyOobAeQ at: April 12, 2011 at 8:33 PM said...

harap harap dapat la niesz. tapi bila pk balik.. macam mustahil je haha!

sAyOobAeQ at: April 12, 2011 at 8:34 PM said...

syera.. I'm curious too haha.
aku pun tak layak la wei hua3.

tapi xnak yang pakai elok tai perangai macam si B huhu

sAyOobAeQ at: April 12, 2011 at 8:40 PM said...

huhu farah. aku tak layak benanye. I'm envy with you hehee.

tenz untuk nasihat itu. I'll bear in my mind :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...