Aku Seorang Jururawat

Thursday, September 22, 2011
Assalamualaikum :)


Alhamdulillah, minggu ketiga pembelajaran di Kuantan hampir berakhir. Subjek-subjek yang aku amek takde la berat sangat kecuali anatomy. Madam ajar memang pantas gila tambah dengan banyak. Tak habis nak baca.


Insyaallah aku akan menjadi nurse dalam tempoh 4 tahun lagi. Semalam kitorang ada Clinical Skill Center Nursing Open Day. Memang syiok! First time aku masuk ward-ward tipu. Patients nye patung jela tapi gila excited. Seniors pun best. Ramah sangat :)


Semenjak dua menjak ni aku memang jarang menulis. Otak ni dah berkarat. Minta maaf kalau anda-anda jenguk blog aku ni, tapi tak dapat input :(







Okey lah, aku blah dulu. Kelas dah nak start :) Harap tak mengantuk!

Salam Membangun Bersama Islam :)







 







1 kuman:):

najihatussolehah at: September 22, 2011 at 12:26 PM said...

huhu..belajar anatomy jgak..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...